Een dagje winkelen in Alkmaar is pas compleet als u in de Magdalenenstraat bent geweest. Het is niet voor niets de mooiste straat van de stad. Het is er gezellig, het ligt pal in het historische centrum en u vindt er de leukste en lekkerste winkels van Alkmaar.

Loopt u door de Magdalenenstraat, dan volgt u vanzelf uw zintuigen. De heerlijke geuren van de notenbranderij en de koffiewinkel, de volle smaken van kazen en handgemaakte bonbons, verse en romige smoothies, een lekker en gezond visje of een mooi stuk vlees van de versspecialist... daar kunt u niet aan voorbijlopen.

Ook voor mode, comfort en ontspanning bent u in de Magdalenenstraat op de juiste plek. Verras een goede vriend(in) of uw partner met een mooi boek, een leuke cadeaubon of wenskaart. Verwen uzelf met een trendy kledingstuk of met een paar bijzonder passende, modieuze schoenen. Nergens anders in Alkmaar vindt u zoveel kwaliteit bij elkaar.

Spreken we dus af in de Magdalenenstraat? Ja, gezellig!

BonChoco, Magdalenenstraat 3 Alkmaar

Bij Bon Choco Chocolaterie vindt u de heerlijkste handgemaakte bonbons en slagroom truffels. Alle producten zijn gemaakt van de Callebaut chocolade uit Belgie. Topkwaliteit! en uiteraard Fairtrade en zonder geur/kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Tevens hebben wij een ruim assortiment aan kado artikelen. Kom eens langs en overtuig u zelf!

BonChoco

Magdalenenstraat 3 1811 JR, Alkmaar Telefoon 06 8199 8613

bonchoco