Een dagje winkelen in Alkmaar is pas compleet als u in de Magdalenenstraat bent geweest. Het is niet voor niets de mooiste straat van de stad. Het is er gezellig, het ligt pal in het historische centrum en u vindt er de leukste en lekkerste winkels van Alkmaar.

Loopt u door de Magdalenenstraat, dan volgt u vanzelf uw zintuigen. De heerlijke geuren van de notenbranderij en de koffiewinkel, de volle smaken van kazen en handgemaakte bonbons, verse en romige smoothies, een lekker en gezond visje of een mooi stuk vlees van de versspecialist... daar kunt u niet aan voorbijlopen.

Ook voor mode, comfort en ontspanning bent u in de Magdalenenstraat op de juiste plek. Verras een goede vriend(in) of uw partner met een mooi boek, een leuke cadeaubon of wenskaart. Verwen uzelf met een trendy kledingstuk of met een paar bijzonder passende, modieuze schoenen. Nergens anders in Alkmaar vindt u zoveel kwaliteit bij elkaar.

Spreken we dus af in de Magdalenenstraat? Ja, gezellig!

Indeed Fashion Leather, Magdalenenstraat 5 Alkmaar

INDEED Fashion leather, is een mode winkel in leer voor dames én heren. Wij hebben de grootste leercollectie van Alkmaar met jassen volgens de laatste trends, en richten ons op dames en heren die graag volgens de laatste mode gekleed gaan. We bieden kwaliteit en stijl en hebben een steeds wisselende collectie van betaalbare, eigentijdse leermode, met perfecte pasvormen! Naast veel eigen productie en design hebben wij de leukste items geselecteerd bij onze merken, dit zorgt een voor een uniek aanbod. Met een bezoekje aan onze winkel zult u ontdekken dat creativiteit, exclusiviteit en een betaalbare prijs prima samen gaan

Indeed Fashion Leather

Magdalenenstraat 5 1811 JR, Alkmaar Telefoon 072 520 6276

indeed-fashion-leather