Een dagje winkelen in Alkmaar is pas compleet als u in de Magdalenenstraat bent geweest. Het is niet voor niets de mooiste straat van de stad. Het is er gezellig, het ligt pal in het historische centrum en u vindt er de leukste en lekkerste winkels van Alkmaar.

Loopt u door de Magdalenenstraat, dan volgt u vanzelf uw zintuigen. De heerlijke geuren van de notenbranderij en de koffiewinkel, de volle smaken van kazen en handgemaakte bonbons, verse en romige smoothies, een lekker en gezond visje of een mooi stuk vlees van de versspecialist... daar kunt u niet aan voorbijlopen.

Ook voor mode, comfort en ontspanning bent u in de Magdalenenstraat op de juiste plek. Verras een goede vriend(in) of uw partner met een mooi boek, een leuke cadeaubon of wenskaart. Verwen uzelf met een trendy kledingstuk of met een paar bijzonder passende, modieuze schoenen. Nergens anders in Alkmaar vindt u zoveel kwaliteit bij elkaar.

Spreken we dus af in de Magdalenenstraat? Ja, gezellig!

Royal Affair, Magdalenenstraat 9 Alkmaar

Royal Affair is het kleurrijke zusje van Queens in het historische centrum van Alkmaar. Hier vindt u merken als: Burkely, Edith en Ella, Eucalyptus, Gaucho, King Louie, Kooi, Michel Negrin, Milestone, Miz Mooz, Nice Things, Nudie Jeans, Sneaky Fox, Wings of Wonders en Zilch. - See more at: http://www.koninklijkgoed.nl/onze-winkels

Royal Affair

Magdalenenstraat 9 1811 JR, Alkmaar Telefoon 072 767 6083

royal-affair