Een dagje winkelen in Alkmaar is pas compleet als u in de Magdalenenstraat bent geweest. Het is niet voor niets de mooiste straat van de stad. Het is er gezellig, het ligt pal in het historische centrum en u vindt er de leukste en lekkerste winkels van Alkmaar.

Loopt u door de Magdalenenstraat, dan volgt u vanzelf uw zintuigen. De heerlijke geuren van de notenbranderij en de koffiewinkel, de volle smaken van kazen en handgemaakte bonbons, verse en romige smoothies, een lekker en gezond visje of een mooi stuk vlees van de versspecialist... daar kunt u niet aan voorbijlopen.

Ook voor mode, comfort en ontspanning bent u in de Magdalenenstraat op de juiste plek. Verras een goede vriend(in) of uw partner met een mooi boek, een leuke cadeaubon of wenskaart. Verwen uzelf met een trendy kledingstuk of met een paar bijzonder passende, modieuze schoenen. Nergens anders in Alkmaar vindt u zoveel kwaliteit bij elkaar.

Spreken we dus af in de Magdalenenstraat? Ja, gezellig!

Wijdeman Schoenen | Heren , Magdalenenstraat 16 Alkmaar

Heren slagen bij Wijdeman Schoenen voor uiterst comfortabele en eigentijdse schoenen. De collectie bestaat uit vooraanstaande merken. Loop eens binnen bij ons aan de Magdalenenstraat en laat u verrassen door onze gevarieerde assortiment van toonaangevende merken. En dat niet alleen, u kunt bij ons ook rekenen op onze uitstekende service.

Wijdeman Schoenen | Heren

Magdalenenstraat 16 1811 JR, Alkmaar Telefoon 072 511 2457

wijdeman-schoenen-heren